zaterdag 5 oktober 2013

Dag 78 : San Miniato -San Gimignano

Dag 78 San Miniato -San Gimignano

De langste en moeilijkste etappe stond op het programma. Quasi 40km, beschreven als "very strenous", terug op mijn ukkie, en er was regen aangekondigd.
De regen bleef uit tot 13u en dan gingen de hemelsluizen volledig open. Het reeds verlaten en troosteloze landschap kreeg iets angstjagends te meer de bliksem en donder gedurende meer dan een uur ook van de partij waren. 

Met een blik op oneindig, het verstand quasi op nul, inmiddels met water in de schoenen en met alle krachten in mijn lijf zette ik mijn tocht verder richting San Gimignano waar ik een goede 10 uren na vertrek snel op zoek ging naar mijn plaats van verblijf.
In de B&B kon ik beschikken over een haardroger die ik gebruikte om alle kleren en schoenen zo goed als mogelijk te drogen. Er was bovendien ook WIFI zodat ik mijn wekelijkse babbel kon hebben met Emma. En om 20u was mijn pijpke uit en verzonk in een diepe slaap. 
2 opmerkingen:

 1. Hallo Geert,
  De plantjes moeten ook water hebben !!!!.
  Bedenk volgende spreuken; " In cauda venenum " en "
  Est modus in rebus, sunt certi denique fines ".
  Groeten,
  A&W

  BeantwoordenVerwijderen
 2. jammer dat uw geschriften niet met de pen zijn geschreven, een amateur grafoloog zou er nog meer kunnen uit halen dan uit het wisselen van de lettertypes nu (humeur...?).

  BeantwoordenVerwijderen